0
Ett kunskaps- och säkerhetsföretag sedan 1990

Om oss

Om ossSeriline grundades 1990 och redan 1998 tog vi emot vår första kortbeställning via internet, idag känns det som en självklarhet. Seriline är ett säkerhets- och kunskapsföretag som genom åren har levererat en mängd kundspecifika lösningar som används av såväl stora som små företag, organisationer, kommuner och statliga förvaltningar.

Fokus är detsamma då som nu. Genom att använda den senaste tekniken i kombination med mångårig erfarenhet förenklar vi flöden och processer för att skapa rationella och kostnadseffektiva lösningar för identitetshantering. I våra ögon kan en identitet bäras av t.ex. en person, ett chip, ett kort, en nyckelbricka - alla kräver samma omsorg och exakthet i sin hantering.

Våra lösningar omfattar egenutvecklade programvaror och webblösningar, hårdvaror samt tjänster inom personalisering, produktion, service och support. Som leverantör av säkra lösningar för identiteshantering tar vi nu nästa steg och laddar för fullt för framtidens lösningar för att ytterligare förenkla för våra kunder!