0
Ett kunskaps- och säkerhetsföretag sedan 1990

Backend utvecklare till Seriline, ett ledande bolag inom ID-hanteringVi behöver nu utöka vår organisation i Stockholm med en utvecklare med en brinnande passion för att utveckla våra produkter. Söker du spännande utmaningar i en roll som kombinerar din tekniska kompetens med en längtan efter något mer, då är detta tjänsten för dig! Du kommer att medverka i ett team för ny- och vidareutveckling av Serilines Identity & Access Management -plattform. Du kommer att arbeta med att ta fram teknisk design för ny funktionalitet och utveckla Serilines tekniska plattform för framtiden. Arbetet sker i nära samarbete med både kollegor, partners och kunder. Det är viktigt att du har gedigen erfarenhet inom ditt område av expertis och har en god förmåga att leda och ge råd i tekniska utmaningar, processer och best-practice metoder.


Varför ska du söka?

Vem söker vi?Någon som kan backend-utveckling och vill fortsätta utvecklas tillsammans med Seriline. Om du har akademisk utbildning spelar mindre roll, dock är det meriterande men din kompetens i form av yrkeserfarenhet alternativt tyngre egna projekt väger avsevärt högre.

Specifikt efterfrågad kompetens:


Om SerilineSeriline är ett svenskt kunskapsföretag som utvecklar och säljer system för personlig identifiering och identitetshantering. Seriline har spetskompetens inom Foto ID-kortstillverkning och besökshantering. Sedan starten 1990 har vårt motto varit "Enkelt, snabbt och säkert". Våra högkvalitativa produkter har givit oss 1000-tals nöjda kunder över hela Sverige.

Kunden får smarta och dynamiska lösningar för alla behov. Våra egenutvecklade programvaror kan kombineras med valfri standardutrustning. Seriline är ackrediterat för tillverkning av ID06 kort. Företaget ligger precis vid tunnelbaneuppgången i Alvik, Bromma och är idag ca 20 personer med härlig sammanhållning och bra samarbete.


Din ansökanStämmer detta in på dig?

Ansök redan idag genom att skicka din ansökan till future@seriline.com, vi anställer löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta oss på future@seriline.com eller ring och prata med vår CTO Pierre Parrman på tel. 010-150 75 00.


Varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänstenTillträde: Snarast, efter överenskommelse

Placering: Stockholm

Varaktighet: Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag: Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson: Pierre Parrman, CTO, tel. 010-150 75 00